Navigation Menu+

Greenlane New Build

Steve and Hollie have been through the process of building and renovating before, and are finally looking at building their dream home. They wanted a design that was a little more traditional, adopting some design features from typical villas and bungalows. This would help compliment the streetscape and add character to the existing neighbourhood.

Internally however, they wanted something a bit more elegant and modern. Entering through the front door, you are led to the rear open plan kitchen/dining/living area with a vaulted ceiling maximizing the feel of openness and space.

There are large opening sliders which lead you from the dining area to the covered outdoor area featuring a slimline fireplace and bbq area. A luxurious pool area has been included at the rear of the site to allow for plenty of grassed area without dominating the site.